Termeni şi condiţii

1. LIVRARE SI PLATA

Livrarea produselor se face in Romania, cu plata RAMBURS la primirea coletului. Pentru comenzi in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati la adresa contact@sheadresses.ro, pentru a va putea calcula exact costul livrarii.

Deoarece producem serii limitate, disponibilitatea produsului sau a marimii dorite de Dvs. nu este garantata in orice moment. In maximum 24 h de la plasarea comenzii Dvs. pe site, veti fi contactata telefonic sau prin e-mail pentru a vi se confirma disponibilitatea produsului/produselor dorite si termenul de livrare. Vom considera ferma comanda Dvs. numai in momentul in care vom avea acceptul Dvs. pentru termenul de livrare comunicat.

Livrarea se face prin curierat rapid – Fan Courier.
Costul livrarii produselor este de 23 lei, iar pentru comenzi cu o valoare mai mare de 600 lei, livrarea produselor este GRATUITA. Termenul de livrare este de maxim 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

2. RETUR

Produsele se pot returna fara nici un fel de explicatie si fara penalitati, in starea in care au fost receptionate, in termen de maxim 10 zile de la data primirii. Produsele se vor returna in starea initiala, in ambalajul initial, cu toate etichetele intacte si fara niciun fel de semn de purtare sau deteriorare.

In cazul in care nu doriti sau nu va putem inlocui produsul/produsele returnate, contravaloarea comenzii se va restitui prin mandat postal in termen de 30 de zile. Cheltuielile aferente transportului retur vor fi suportate de catre Dvs. Ne rezervam dreptul de a refuza coletele expediate cu plata ramburs sau in cazul in care produsul nu respecta conditiile de retur mentionate mai sus.

Pentru a ne ajuta sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim, va rugam sa ne mentionati motivul pentru care doriti returul comenzii.

Va rugam sa expediati coletul pe adresa noastra:

SHEA DRESSES

Cluj-Napoca, str. I.C. Bratianu nr 41 ap 3

Ne obligam ca datele pe care ni le comunicati sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate.

Pentru orice informatie suplimentara, nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@sheadresses.ro .